, °C

Мои последно посетени локации

недела понеделник вторник среда четврток петок сабота

нед.

28° /13°
Можност за локализиран дожд

Постари просеч.

30°/14°

пон.

27° /14°
Сончево и облачно

Постари просеч.

30°/14°

вт.

27° /13°
Можност за дожд

Постари просеч.

30°/14°

сре.

27° /14°
Неколку локализирани врнежи од дожд, главно во раните часови

Постари просеч.

30°/14°

чет.

29° /13°
Делумно сончево

Постари просеч.

30°/14°

пет.

26° /12°
Неколку локализирани врнежи од дожд

Постари просеч.

30°/14°

саб.

26° /12°
Сончево и облачно

Постари просеч.

29°/14°

нед.

26° /12°
Делумно сончево

Постари просеч.

29°/14°

пон.

28° /15°
Претежно сончево

Постари просеч.

29°/14°

вт.

30° /15°
Делумно сончево

Постари просеч.

29°/13°

сре.

28° /14°
Локализиран дожд

Постари просеч.

29°/13°

чет.

27° /12°
Неколку локализирани врнежи од дожд и невреме со грмотевици

Постари просеч.

29°/13°

пет.

26° /13°
Неколку локализирани врнежи од дожд и невреме со грмотевици

Постари просеч.

28°/13°

саб.

27° /13°
Претежно сончево

Постари просеч.

28°/13°

нед.

26° /12°
Можен локализиран дожд или невреме со грмотевици

Постари просеч.

28°/13°

пон.

29° /14°
Делумно сончево

Постари просеч.

28°/13°

вт.

28° /10°
Сончево

Постари просеч.

28°/13°

сре.

26° /11°
Претежно сончево

Постари просеч.

28°/13°

чет.

25° /10°
Сончево

Постари просеч.

27°/12°

пет.

25° /12°
Сончево

Постари просеч.

27°/12°

саб.

28° /13°
Сончево

Постари просеч.

27°/12°

нед.

29° /14°
Претежно сончево

Постари просеч.

27°/12°

пон.

29° /13°
Сончево

Постари просеч.

27°/12°

вт.

28° /13°
Сончево и облачно

Постари просеч.

27°/12°

сре.

28° /13°
Делумно сончево

Постари просеч.

26°/12°

чет.

28° /13°
Неколку локализирани врнежи од дожд и невреме со грмотевици

Постари просеч.

26°/11°

пет.

27° /12°
Локализирани врнежи од дожд и невреме со грмотевици

Постари просеч.

26°/11°

саб.

23° /10°
Периоди со дожд

Постари просеч.

26°/11°

нед.

22° /10°
Периоди со дожд

Постари просеч.

26°/11°

пон.

22° /10°
Можност за дожд

Постари просеч.

25°/11°

вт.

22° /11°
Ниски облаци

Постари просеч.

25°/11°

сре.

22° /9°
Дожд

Постари просеч.

25°/11°

чет.

22° /8°
Малку дожд

Постари просеч.

25°/10°

пет.

21° /7°
Малку дожд

Постари просеч.

24°/10°

саб.

22° /8°
Разведрување за малку сонце

Постари просеч.

24°/10°

нед.

22° /11°
Претежно сончево

Постари просеч.

24°/10°

пон.

24° /7°
Претежно сончево

Постари просеч.

24°/10°

вт.

24° /7°
Локализирани врнежи од дожд и невреме со грмотевици

Постари просеч.

24°/10°

сре.

21° /6°
Можност за дожд

Постари просеч.

23°/

чет.

20° /7°
Дожд

Постари просеч.

23°/

пет.

19° /6°
Можност за дожд

Постари просеч.

23°/

саб.

20° /6°
Малку дожд

Постари просеч.

23°/

Температурен графикон септември 2018

40 30 20 10 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Прос. Макс Прос. мин. Прогн. макс т Прогн. мин т