, °F
1 - 5 од 90 дена | Сите 90 дена
Next 5 Days
сабота
01
02
03
04
05
06
07
08
Темп. (°F) 60° 58° 56° 55° 55° 54° 55° 55°
RealFeel® (Изгледа како) 56° 54° 53° 52° 53° 54° 53° 56°
Ветер (милји на час) 9 ССИ 9 ССИ 8 ССИ 7 N 6 N 5 Северозапад 5 Северозапад 4 Северозапад
врнежи
01
02
03
04
05
06
07
08
Дожд
9%
11%
11%
15%
43%
47%
51%
11%
Снег
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
Мраз
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
НЕБО
01
02
03
04
05
06
07
08
УВ-индекс 0 0 0 0 0 0 0 0
Облачност 55% 50% 46% 46% 52% 50% 70% 46%
Влажност 59% 58% 63% 62% 67% 74% 78% 81%
Точка на оросување 45° 43° 44° 42° 44° 46° 48° 50°
Видливост 10 mi 10 mi 10 mi 10 mi 10 mi 10 mi 10 mi 10 mi
Темп. °F
01
02
03
04
05
06
07
08
65° 60° 55° 50°

Постари температурни податоци

повеќе постари временски податоци >
  Денеска Обично Рекордни 20.10.2017
Висока 69° 65° Нема инфо 77°
Минимални 45° 43° Нема инфо 40°

Изгрејсонце/зајдисонце

  • Изгрејсонце: 06:52
  • Зајдисонце: 17:46
  • Времетраење: 10:54 hr

Изгревање/заоѓање на Месечината

  • Изгревање на Месечината: 16:06
  • Заоѓање на Месечината: 03:11
  • Времетраење: 11:05 hr
Астрономија