, °F
1 - 5 од 90 дена | Сите 90 дена
Next 5 Days

Дење

41°Макс. RealFeel® (Изгледа како) 48° Врнежи 25%
Облачно
 • Ветрови од
 • ССЗ 1 милји на час
 • Налети на ветер: 5 милји на час
 • Максимален УВ-индекс: 1 (Минимални)
 • Невреме со грмотевици: 0%
 • Врнежи: 0 во
 • Дожд: 0 во
 • Снег: 0 во
 • Мраз: 0 во
 • Часови на врнежи: 0 hrs
 • Часови на врнежи од дожд: 0 hrs

Ноќe

31°Мин. RealFeel® (Изгледа како) 34° Врнежи 49%
Дожд или локализирани врнежи од снег
 • Ветрови од
 • Југ-југозапад 2 милји на час
 • Налети на ветер: 5 милји на час
 • Максимален УВ-индекс: Нема инфо
 • Невреме со грмотевици: 0%
 • Врнежи: 0.01 во
 • Дожд: 0.01 во
 • Снег: 0.0 во
 • Мраз: 0 во
 • Часови на врнежи: 2 hrs
 • Часови на врнежи од дожд: 1 hrs

Постари температурни податоци

повеќе постари временски податоци >
  Денеска Обично Рекордни 21.1.2018
Висока 41° 39° Нема инфо 37°
Минимални 31° 26° Нема инфо 30°

Изгрејсонце/зајдисонце

 • Изгрејсонце: 06:57
 • Зајдисонце: 16:35
 • Времетраење: 9:38 hr

Изгревање/заоѓање на Месечината

 • Изгревање на Месечината: 17:00
 • Заоѓање на Месечината: 07:55
 • Времетраење: 14:55 hr
Астрономија