, °F
1 - 5 од 90 дена | Сите 90 дена
Next 5 Days
39° RealFeel® (Изгледа како) 40°
Ведро
 • Ветрови од N
 • 4 милји на час
 • Влажност: 65%
 • Притисок: 30.42 во
 • УВ-индекс: 0
 • Облачност: 0%
 • Лимит: 7600 стапки
 • Точка на оросување: 28° F
 • Видливост: 10 mi

Изгрејсонце/зајдисонце

 • Изгрејсонце: 06:30
 • Зајдисонце: 17:08
 • Времетраење: 10:38 hr

Изгревање/заоѓање на Месечината

 • Изгревање на Месечината: 13:25
 • Заоѓање на Месечината: 04:46
 • Времетраење: 15:21 hr
Астрономија

РЕЗИМЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА

  Темп. (°F)
Сега 39°
Вчера 39°
RealFeel® (Изгледа како) 40°
RealFeel® под сенка 40°
Студен ветер 37°
Точка на оросување 28°
  Макс. / Мин.
Претходните 6 часа 53°/39°
Претходните 12 часа 53°/36°
Претходните 24 часа 53°/29°

Постари температурни податоци

повеќе постари временски податоци >
  Денеска Обично Рекордни 16.2.2018
Висока 53° 48° Нема инфо 47°
Минимални 28° 30° Нема инфо 26°

РЕЗИМЕ НА ВРНЕЖИТЕ

  Количество (во)
Претходниот 1 час 0
Претходните 3 часа 0
Претходните 6 часа 0
Претходните 9 часа 0
Претходните 12 часа 0
Претходните 18 часа 0
Претходните 24 часа 0