, °F

Скопје Сателитска

Оваа мапа го покажува инфрацрвениот опсег на светлина и ја покажува релативната топлина на објектите. Инфрацрвената слика е корисна за утврдување на облаците и дење и ноќе. Постудените објекти се посветли, а потоплите - потемни. Ги покажува системите за врем. прогноза и шаблоните што може да влијаат врз твојата областа.
 
+-
Облаци
Минимални Максимални