, °F
1 - 5 од 90 дена | Сите 90 дена
Next 5 Days

Дење

45°Макс. RealFeel® (Изгледа како) 45° Врнежи 60%
Неколку локализирани врнежи од дожд
 • Ветрови од
 • Југ-југоисток 4 милји на час
 • Налети на ветер: 6 милји на час
 • Максимален УВ-индекс: 0 (Минимални)
 • Невреме со грмотевици: 20%
 • Врнежи: 0.08 во
 • Дожд: 0.08 во
 • Снег: 0 во
 • Мраз: 0 во
 • Часови на врнежи: 2 hrs
 • Часови на врнежи од дожд: 2 hrs

Ноќe

38°Мин. RealFeel® (Изгледа како) 36° Врнежи 55%
Малку снег
 • Ветрови од
 • ИСИ 5 милји на час
 • Налети на ветер: 7 милји на час
 • Максимален УВ-индекс: Нема инфо
 • Невреме со грмотевици: 0%
 • Врнежи: 0.02 во
 • Дожд: 0 во
 • Снег: 0.1 во
 • Мраз: 0 во
 • Часови на врнежи: 2 hrs
 • Часови на врнежи од дожд: 0 hrs

Постари температурни податоци

повеќе постари временски податоци >
  Денеска Обично Рекордни 15.12.2017
Висока 45° 41° Нема инфо 53°
Минимални 38° 29° Нема инфо 30°

Изгрејсонце/зајдисонце

 • Изгрејсонце: 06:55
 • Зајдисонце: 16:03
 • Времетраење: 9:08 hr

Изгревање/заоѓање на Месечината

 • Изгревање на Месечината: 12:04
 • Заоѓање на Месечината: 23:42
 • Времетраење: 11:38 hr
Астрономија