, °F
1 - 5 од 90 дена | Сите 90 дена
Next 5 Days

Дење

43°Макс. RealFeel® (Изгледа како) 45° Врнежи 63%
Неколку локализирани врнежи од дожд
 • Ветрови од
 • Југоисток 1 милји на час
 • Налети на ветер: 5 милји на час
 • Максимален УВ-индекс: 1 (Минимални)
 • Невреме со грмотевици: 20%
 • Врнежи: 0.13 во
 • Дожд: 0.13 во
 • Снег: 0 во
 • Мраз: 0 во
 • Часови на врнежи: 2 hrs
 • Часови на врнежи од дожд: 2 hrs

Ноќe

33°Мин. RealFeel® (Изгледа како) 36° Врнежи 72%
Малку дожд
 • Ветрови од
 • S 1 милји на час
 • Налети на ветер: 2 милји на час
 • Максимален УВ-индекс: Нема инфо
 • Невреме со грмотевици: 0%
 • Врнежи: 0.18 во
 • Дожд: 0.18 во
 • Снег: 0 во
 • Мраз: 0 во
 • Часови на врнежи: 2 hrs
 • Часови на врнежи од дожд: 2 hrs

Постари температурни податоци

повеќе постари временски податоци >
  Денеска Обично Рекордни 22.1.2018
Висока 43° 39° Нема инфо 39°
Минимални 33° 26° Нема инфо 28°

Изгрејсонце/зајдисонце

 • Изгрејсонце: 06:56
 • Зајдисонце: 16:36
 • Времетраење: 9:40 hr

Изгревање/заоѓање на Месечината

 • Изгревање на Месечината: 18:15
 • Заоѓање на Месечината: 08:37
 • Времетраење: 14:22 hr
Астрономија