Vreme America de Sud

Hartă meteo America de Sud

Barranquilla

10:35 COT

81°

  • RealFeel® 90°
  • Vânturi: 10mile/h NE
  • Precipitaţii: 0 in

Belem

12:35 BRT

75°

  • RealFeel® 80°
  • Vânturi: 6mile/h E
  • Precipitaţii: 0 in

Belo Horizonte

12:35 BRT

57°

  • RealFeel® 57°
  • Vânturi: 3mile/h E
  • Precipitaţii: 0 in

Bogota

10:35 COT

52°

  • RealFeel® 48°
  • Vânturi: 6mile/h NE
  • Precipitaţii: 0.01 in

Brasilia

12:35 BRT

63°

  • RealFeel® 64°
  • Vânturi: 2mile/h SSV
  • Precipitaţii: 0 in

Buenos Aires

12:35 ART

55°

  • RealFeel® 51°
  • Vânturi: 9mile/h SE
  • Precipitaţii: 0 in

Cali

10:35 COT

75°

  • RealFeel® 77°
  • Vânturi: 5mile/h N
  • Precipitaţii: 0 in

Caracas

11:05 VET

70°

  • RealFeel® 70°
  • Vânturi: 2mile/h E
  • Precipitaţii: 0 in

Cordoba

12:10 ART

59°

  • RealFeel® 53°
  • Vânturi: 3mile/h NNV
  • Precipitaţii: 0.12 in

Curitiba

12:35 BRT

54°

  • RealFeel® 54°
  • Vânturi: 5mile/h E
  • Precipitaţii: 0 in

Fortaleza

12:35 BRT

79°

  • RealFeel® 83°
  • Vânturi: 7mile/h E
  • Precipitaţii: 0 in

Goiania

12:35 BRT

64°

  • RealFeel® 62°
  • Vânturi: 8mile/h ESE
  • Precipitaţii: 0 in

Guayaquil

10:35 ECT

73°

  • RealFeel® 71°
  • Vânturi: 8mile/h SV
  • Precipitaţii: 0 in

Lima

10:35 PET

63°

  • RealFeel® 61°
  • Vânturi: 8mile/h S
  • Precipitaţii: 0 in

Maceio

12:35 BRT

66°

  • RealFeel® 66°
  • Vânturi: 2mile/h NV
  • Precipitaţii: 0 in

Montevideo

12:35 UYT

54°

  • RealFeel® 56°
  • Vânturi: 0mile/h
  • Precipitaţii: 0 in

Quito

10:35 ECT

61°

  • RealFeel® 61°
  • Vânturi: 5mile/h NNE
  • Precipitaţii: 0 in

Rio de Janeiro

12:35 BRT

68°

  • RealFeel® 66°
  • Vânturi: 3mile/h E
  • Precipitaţii: 0 in

Santiago

11:35 CLT

48°

  • RealFeel® 43°
  • Vânturi: 8mile/h SSE
  • Precipitaţii: 0 in

Sao Paulo

12:35 BRT

57°

  • RealFeel® 57°
  • Vânturi: 3mile/h E
  • Precipitaţii: 0 in

Condiţii meteo pentru America de Sud