Соединетите Американски Држави
           , °F

Мои последно посетени локации

Време во Соединетите Американски Држави

Временска мапа во Соединетите Американски Држави

X

Атланта

10:10 EST

47°
 • RealFeel® (Изгледа како) 40°
 • Ветрови: 12mph СЗ
 • Врнежи: 0 во
X

Бостон

10:10 EST

38°
 • RealFeel® (Изгледа како) 14°
 • Ветрови: 32mph СИ
 • Врнежи: 0.13 во
X

Вашингтон

10:20 EST

39°
 • RealFeel® (Изгледа како) 28°
 • Ветрови: 14mph ССЗ
 • Врнежи: 0 во
X

Далас

8:15 CST

53°
 • RealFeel® (Изгледа како) 47°
 • Ветрови: 12mph ЈЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Денвер

6:20 MST

30°
 • RealFeel® (Изгледа како) 26°
 • Ветрови: 6mph З
 • Врнежи: 0 во
X

Индијанаполис

10:10 EST

40°
 • RealFeel® (Изгледа како) 31°
 • Ветрови: 12mph СЗ
 • Врнежи: 0 во
X

Колумбус

10:15 EST

40°
 • RealFeel® (Изгледа како) 33°
 • Ветрови: 9mph СЗ
 • Врнежи: 0 во
X

Линколн

8:20 CST

31°
 • RealFeel® (Изгледа како) 24°
 • Ветрови: 8mph И
 • Врнежи: 0 во
X

Лос Анџелес

4:10 PST

45°
 • RealFeel® (Изгледа како) 49°
 • Ветрови: 0mph
 • Врнежи: 0 во
X

Нешвил

8:15 CST

39°
 • RealFeel® (Изгледа како) 33°
 • Ветрови: 8mph ССЗ
 • Врнежи: 0 во
X

Њујорк

10:15 EST

37°
 • RealFeel® (Изгледа како) 25°
 • Ветрови: 15mph ИСИ
 • Врнежи: 0.11 во
X

Остин

8:15 CST

55°
 • RealFeel® (Изгледа како) 55°
 • Ветрови: 4mph Ј
 • Врнежи: 0 во
X

Сан Антонио

8:15 CST

53°
 • RealFeel® (Изгледа како) 51°
 • Ветрови: 6mph ЈЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Сан Диего

4:15 PST

53°
 • RealFeel® (Изгледа како) 45°
 • Ветрови: 15mph З
 • Врнежи: 0.01 во
X

Сан Хозе

4:15 PST

44°
 • RealFeel® (Изгледа како) 38°
 • Ветрови: 9mph ИЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Феникс

6:15 MST

49°
 • RealFeel® (Изгледа како) 47°
 • Ветрови: 6mph ЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Филаделфија

10:10 EST

38°
 • RealFeel® (Изгледа како) 22°
 • Ветрови: 17mph С
 • Врнежи: 0.04 во
X

Хјустон

8:10 CST

57°
 • RealFeel® (Изгледа како) 53°
 • Ветрови: 9mph ЈЈЗ
 • Врнежи: 0 во
X

Хонолулу

12:15 HST

73°
 • RealFeel® (Изгледа како) 73°
 • Ветрови: 5mph И
 • Врнежи: 0 во
X

Чикаго

8:06 CST

37°
 • RealFeel® (Изгледа како) 35°
 • Ветрови: 6mph СЗ
 • Врнежи: 0 во