, °C

Мои последно посетени локации

1 - 5 од 90 дена | Сите 90 дена
Next 5 Days
14°/10° RealFeel® (Изгледа како) 17°/9°
Повремена облачност
 • 6 km/h
 • Врнежи: 0%
 • Дожд: 0 mm
 • Снег: 0 CM
 • Влажност: 47%
 • Облачност: 64%
 • Точка на оросување: 0° C
 • Видливост: 11 km

Постари температурни податоци

повеќе постари временски податоци >
  Денеска Обично Рекордни 27.03.2016
Висока 14° 16° Н/А 12°
Минимални Н/А

Изгрејсонце/зајдисонце

 • Изгрејсонце: 06:24
 • Зајдисонце: 18:51
 • Времетраење: 12:27 hr

Изгревање/заоѓање на Месечината

 • Изгревање на Месечината: 06:08
 • Заоѓање на Месечината: 18:11
 • Времетраење: 12:03 hr
Астрономија