, °C

Мои последно посетени локации

Времето за овој викенд, јан 27
 • петок

  27 јан

  -2° /-14° RealFeel® (Изгледа како) 0° / -12°
  Сончево
  повеќе
 • сабота

  28 јан

  -2° /-10° RealFeel® (Изгледа како) 1° / -8°
  Многу студено
  повеќе
 • недела

  29 јан

  /-8° RealFeel® (Изгледа како) 4° / -6°
  Сончево
  повеќе