, °C

Мои последно посетени локации

Date Макс./Мин. врнежи Снег Прогноза Просек МАКС./МИН.
нед 4°/-11° 0 mm 0 CM   4°/-3°
пон 4°/-11° 0 mm 0 CM   4°/-3°
втр 4°/-10° 0 mm 0 CM   4°/-3°
срд 6°/-6° 0 mm 0 CM   4°/-3°
чет 1°/-7° 11 mm 10.2 CM   4°/-3°
пет -2°/-9° 3 mm 7.6 CM   4°/-3°
саб -9°/-14° 0 mm 0 CM   4°/-3°
нед -7°/-21° 0 mm 0 CM   4°/-3°
пон -6°/-15° 0 mm 0 CM   4°/-3°
втр -9°/-12° 1 mm 10.2 CM   4°/-3°
срд -8°/-20° 0 mm 0 CM   4°/-4°
чет 3°/-21° 0 mm 0 CM   4°/-4°
пет -4°/-16° 0 mm 0 CM   4°/-4°
саб 9°/-9° 2 mm 10.2 CM   4°/-4°
нед 6°/-6° 0 mm 0 CM   4°/-4°
пон -1°/-7° 9 mm 7.6 CM   4°/-4°
втр 1°/-2° 4 mm 4.5 CM

Повремени врнежи од снег и налети на ветер

4°/-4°
срд 1°/-2° 5 mm 6.7 CM

Малку снег или налети на ветер

4°/-4°
чет 0°/-6° 2 mm 2.4 CM

Повремени врнежи од снег и налети на ветер

4°/-4°
пет -1°/-6° 0 mm 0 CM

Периоди со облаци и сонце

4°/-4°
саб 0°/-8° 0 mm 0 CM

Делумно сончево

4°/-4°
нед 0°/-6° 1 mm 1.4 CM

Делумно сончево

4°/-4°
пон 1°/-4° 1 mm 0.9 CM

Малку снег

4°/-4°
втр -1°/-9° 0 mm 0 CM

Облачно

4°/-3°
срд -1°/-10° 0 mm 0 CM

Делумно сончево

4°/-3°
чет -1°/-10° 0 mm 0 CM

Сончево

5°/-3°
пет 5°/-2° 1 mm 1.3 CM

Не толку студено

5°/-3°
саб 5°/-2° 1 mm 1.3 CM

Можност за локализиран дожд или снег

5°/-3°
нед 5°/-2° 0 mm 0 CM

Разведрување за малку сонце

5°/-3°
пон 5°/-2° 2 mm 0 CM

Можност за дожд

5°/-3°
втр 6°/0° 0 mm 0 CM

Сончево и облачно

5°/-3°

Температурен графикон јануари 2017

10 0 -10 -20 -30 Денеска 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Прос. Макс Прос. мин. Изм. макс. Изм. мин. Прогн. макс т Прогн. мин т