, °C

Мои последно посетени локации

1 - 5 од 90 дена | Сите 90 дена
Next 5 Days
 • Вечер

  16 јан

  -3° Мин. C
  Неколку локализирани врнежи од снег
 • втр

  17 јан

  /-2°
  Повремени врнежи од снег и налети на ветер
  повеќе
 • срд

  18 јан

  /-3°
  Малку снег или налети на ветер
  повеќе
 • чет

  19 јан

  /-10°
  Повремени врнежи од снег и налети на ветер
  повеќе
 • пет

  20 јан

  -2° /-13°
  Периоди со облаци и сонце
  повеќе
понеделник
19
20
21
22
23
00
01
02
Темп. (°C) -1° -2° -2° -3° -3° -3° -3° -3°
RealFeel® (Изгледа како) -1° -2° -1° -1°
Ветер (km/h) 4 С 4 ССЗ 4 ССЗ 2 С 2 СИ 2 ССИ 2 ССИ 2 ССИ
врнежи
19
20
21
22
23
00
01
02
Дожд
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
Снег
40%
34%
40%
48%
49%
45%
47%
51%
Мраз
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
НЕБО
19
20
21
22
23
00
01
02
УВ-индекс 0 0 0 0 0 0 0 0
Облачност 99% 99% 99% 99% 99% 99% 99% 99%
Влажност 77% 72% 72% 74% 77% 80% 80% 81%
Точка на оросување -5° -6° -6° -7° -6° -6° -6° -5°
Темп. °C
19
20
21
22
23
00
01
02
-5°

Постари температурни податоци

повеќе постари временски податоци >
  Денеска Обично Рекордни 16.01.2016
Висока -1° Н/А
Минимални -3° -4° Н/А

Изгрејсонце/зајдисонце

 • Изгрејсонце: 07:00
 • Зајдисонце: 16:29
 • Времетраење: 9:29 hr

Изгревање/заоѓање на Месечината

 • Изгревање на Месечината: 21:05
 • Заоѓање на Месечината: 09:54
 • Времетраење: 12:49 hr
Астрономија