, °C

Мои последно посетени локации

Previous 5 Days Next 5 Days

Дење

-1°Макс. RealFeel® (Изгледа како) 1° Врнежи 12%
Делумно сончево
 • ЈИ 4 km/h
 • Налети на ветер: 7 km/h
 • Максимален УВ-индекс: 2 (Ниско)
 • Невреме со грмотевици: 0%
 • Врнежи: 0 mm
 • Дожд: 0 mm
 • Снег: 0 CM
 • Мраз: 0 mm
 • Часови на врнежи: 0 hrs
 • Часови на врнежи од дожд: 0 hrs

Ноќe

-7°Мин. RealFeel® (Изгледа како) -7° Врнежи 63%
Повремени врнежи од снег и налети на ветер
 • ЈИ 6 km/h
 • Налети на ветер: 9 km/h
 • Максимален УВ-индекс: Н/А
 • Невреме со грмотевици: 0%
 • Врнежи: 1 mm
 • Дожд: 0 mm
 • Снег: 1.4 CM
 • Мраз: 0 mm
 • Часови на врнежи: 2 hrs
 • Часови на врнежи од дожд: 0 hrs

Постари температурни податоци

повеќе постари временски податоци >
  Денеска Обично Рекордни 22.01.2016
Висока -1° Н/А
Минимални -7° -4° Н/А -7°

Изгрејсонце/зајдисонце

 • Изгрејсонце: 06:56
 • Зајдисонце: 16:36
 • Времетраење: 9:40 hr

Изгревање/заоѓање на Месечината

 • Изгревање на Месечината: 01:57
 • Заоѓање на Месечината: 12:26
 • Времетраење: 10:29 hr
Астрономија