, °C

Мои последно посетени локации

1 - 5 од 90 дена | Сите 90 дена
Next 5 Days
 • Вечер

  16 јан

  -3° Мин.
  Неколку локализирани врнежи од снег
  повеќе
 • втр

  17 јан

  /-2°C
  Повремени врнежи од снег и налети на ветер
 • срд

  18 јан

  /-3°
  Малку снег или налети на ветер
  повеќе
 • чет

  19 јан

  /-10°
  Повремени врнежи од снег и налети на ветер
  повеќе
 • пет

  20 јан

  -2° /-13°
  Периоди со облаци и сонце
  повеќе

Дење

Макс. RealFeel® (Изгледа како) 4° Врнежи 57%
Повремени врнежи од снег и налети на ветер
 • ССЗ 4 km/h
 • Налети на ветер: 6 km/h
 • Максимален УВ-индекс: 1 (Ниско)
 • Невреме со грмотевици: 0%
 • Врнежи: 2 mm
 • Дожд: 0 mm
 • Снег: 2.3 CM
 • Мраз: 0 mm
 • Часови на врнежи: 3.5 hrs
 • Часови на врнежи од дожд: 0 hrs

Ноќe

-2°Мин. RealFeel® (Изгледа како) -3° Врнежи 57%
Повремени врнежи од снег и налети на ветер
 • СЗ 6 km/h
 • Налети на ветер: 9 km/h
 • Максимален УВ-индекс: Н/А
 • Невреме со грмотевици: 0%
 • Врнежи: 2 mm
 • Дожд: 0 mm
 • Снег: 2.1 CM
 • Мраз: 0 mm
 • Часови на врнежи: 3.5 hrs
 • Часови на врнежи од дожд: 0 hrs

Постари температурни податоци

повеќе постари временски податоци >
  Денеска Обично Рекордни 17.01.2016
Висока Н/А
Минимални -2° -4° Н/А -2°

Изгрејсонце/зајдисонце

 • Изгрејсонце: 06:59
 • Зајдисонце: 16:30
 • Времетраење: 9:31 hr

Изгревање/заоѓање на Месечината

 • Изгревање на Месечината: 22:06
 • Заоѓање на Месечината: 10:23
 • Времетраење: 12:17 hr
Астрономија