, °C

Мои последно посетени локации

1 - 5 од 90 дена | Сите 90 дена
Next 5 Days
 • Вечер

  16 јан

  -3° Мин. C
  Неколку локализирани врнежи од снег
 • втр

  17 јан

  /-2°
  Повремени врнежи од снег и налети на ветер
  повеќе
 • срд

  18 јан

  /-3°
  Малку снег или налети на ветер
  повеќе
 • чет

  19 јан

  /-10°
  Повремени врнежи од снег и налети на ветер
  повеќе
 • пет

  20 јан

  -2° /-13°
  Периоди со облаци и сонце
  повеќе

Дење

-1°Макс. RealFeel® (Изгледа како) 2° Врнежи 92%
Слаби врнежи од снег
 • ИСИ 2 km/h
 • Налети на ветер: 6 km/h
 • Максимален УВ-индекс: 1 (Ниско)
 • Невреме со грмотевици: 0%
 • Врнежи: 3 mm
 • Дожд: 0 mm
 • Снег: 3.1 CM
 • Мраз: 0 mm
 • Часови на врнежи: 5 hrs
 • Часови на врнежи од дожд: 0 hrs

Ноќe

-3°Мин. RealFeel® (Изгледа како) -2° Врнежи 64%
Неколку локализирани врнежи од снег
 • СИ 2 km/h
 • Налети на ветер: 6 km/h
 • Максимален УВ-индекс: Н/А
 • Невреме со грмотевици: 0%
 • Врнежи: 1 mm
 • Дожд: 0 mm
 • Снег: 1.4 CM
 • Мраз: 0 mm
 • Часови на врнежи: 2 hrs
 • Часови на врнежи од дожд: 0 hrs

Постари температурни податоци

повеќе постари временски податоци >
  Денеска Обично Рекордни 16.01.2016
Висока -1° Н/А
Минимални -3° -4° Н/А

Изгрејсонце/зајдисонце

 • Изгрејсонце: 07:00
 • Зајдисонце: 16:29
 • Времетраење: 9:29 hr

Изгревање/заоѓање на Месечината

 • Изгревање на Месечината: 21:05
 • Заоѓање на Месечината: 09:54
 • Времетраење: 12:49 hr
Астрономија