, °C

Мои последно посетени локации

1 - 5 од 90 дена | Сите 90 дена
Next 5 Days
 • Вечер

  16 јан

  -3° Мин. C
  Неколку локализирани врнежи од снег
 • втр

  17 јан

  /-2°
  Повремени врнежи од снег и налети на ветер
  повеќе
 • срд

  18 јан

  /-3°
  Малку снег или налети на ветер
  повеќе
 • чет

  19 јан

  /-10°
  Повремени врнежи од снег и налети на ветер
  повеќе
 • пет

  20 јан

  -2° /-13°
  Периоди со облаци и сонце
  повеќе
-2° RealFeel® (Изгледа како) -1°
Снег
 • 0 km/h
 • Влажност: 92%
 • Притисок: 1014.00 mb
 • УВ-индекс: 0
 • Облачност: 100%
 • Лимит: 853 m
 • Точка на оросување: -3° C
 • Видливост: 1 km

Изгрејсонце/зајдисонце

 • Изгрејсонце: 07:00
 • Зајдисонце: 16:29
 • Времетраење: 9:29 hr

Изгревање/заоѓање на Месечината

 • Изгревање на Месечината: 21:05
 • Заоѓање на Месечината: 09:54
 • Времетраење: 12:49 hr
Астрономија

РЕЗИМЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА

  Темп. (°C)
Сега -2°
Вчера -5°
RealFeel® (Изгледа како) -1°
RealFeel® под сенка -1°
Студен ветер -2°
Точка на оросување -3°
  Макс. / Мин.
Претходните 6 часа -1°/-2°
Претходните 12 часа -1°/-4°
Претходните 24 часа -1°/-7°

Постари температурни податоци

повеќе постари временски податоци >
  Денеска Обично Рекордни 16.01.2016
Висока -1° Н/А
Минимални -3° -4° Н/А

РЕЗИМЕ НА ВРНЕЖИТЕ

  Количество (mm)
Претходниот 1 час 1
Претходните 3 часа 2
Претходните 6 часа 2
Претходните 9 часа 3
Претходните 12 часа 4
Претходните 18 часа 4
Претходните 24 часа 5