Македонија
           , °F

Мои последно посетени локации

Време во Македонија

Временска мапа во Македонија

X

Берово

8:05 CET

18°
 • RealFeel® (Изгледа како) 19°
 • Ветрови: 3mph И
 • Врнежи: 0.01 во
X

Битола

7:55 CET

30°
 • RealFeel® (Изгледа како) 34°
 • Ветрови: 0mph
 • Врнежи: 0.02 во
X

Богданци

8:05 CET

30°
 • RealFeel® (Изгледа како) 32°
 • Ветрови: 3mph ЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Брвеница

8:05 CET

26°
 • RealFeel® (Изгледа како) 27°
 • Ветрови: 3mph ЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Велес

7:55 CET

30°
 • RealFeel® (Изгледа како) 31°
 • Ветрови: 0mph
 • Врнежи: 0.01 во
X

Гевгелија

8:05 CET

30°
 • RealFeel® (Изгледа како) 32°
 • Ветрови: 3mph ЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Ѓорче Петров

8:05 CET

28°
 • RealFeel® (Изгледа како) 32°
 • Ветрови: 0mph
 • Врнежи: 0.02 во
X

Гостивар

7:55 CET

26°
 • RealFeel® (Изгледа како) 27°
 • Ветрови: 3mph ЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Дебар

7:55 CET

26°
 • RealFeel® (Изгледа како) 19°
 • Ветрови: 36mph ЈЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Делчево

7:55 CET

20°
 • RealFeel® (Изгледа како) 11°
 • Ветрови: 10mph И
 • Врнежи: 0 во
X

Кавадарци

7:55 CET

33°
 • RealFeel® (Изгледа како) 36°
 • Ветрови: 0mph
 • Врнежи: 0 во
X

Кичево

7:55 CET

30°
 • RealFeel® (Изгледа како) 34°
 • Ветрови: 0mph
 • Врнежи: 0 во
X

Кочани

8:05 CET

28°
 • RealFeel® (Изгледа како) 30°
 • Ветрови: 0mph
 • Врнежи: 0.01 во
X

Куманово

7:55 CET

27°
 • RealFeel® (Изгледа како) 29°
 • Ветрови: 0mph С
 • Врнежи: 0 во
X

Охрид

8:05 CET

30°
 • RealFeel® (Изгледа како) 24°
 • Ветрови: 36mph Ј
 • Врнежи: 0 во
X

Прилеп

8:05 CET

28°
 • RealFeel® (Изгледа како) 30°
 • Ветрови: 0mph
 • Врнежи: 0.01 во
X

Скопје

7:55 CET

28°
 • RealFeel® (Изгледа како) 32°
 • Ветрови: 0mph
 • Врнежи: 0.02 во
X

Струмица

7:55 CET

30°
 • RealFeel® (Изгледа како) 32°
 • Ветрови: 3mph ЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Тетово

7:55 CET

26°
 • RealFeel® (Изгледа како) 27°
 • Ветрови: 3mph ЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Штип

8:05 CET

29°
 • RealFeel® (Изгледа како) 31°
 • Ветрови: 0mph
 • Врнежи: 0.01 во