Кина
           , °F

Мои последно посетени локации

Време во Кина

Временска мапа во Кина

X

Ѓинан

12:20 CST

41°
 • RealFeel® (Изгледа како) 40°
 • Ветрови: 5mph ЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Гуангџу

12:20 CST

70°
 • RealFeel® (Изгледа како) 74°
 • Ветрови: 4mph ИЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Гуијанг

12:20 CST

48°
 • RealFeel® (Изгледа како) 54°
 • Ветрови: 4mph ССИ
 • Врнежи: 0 во
X

Кунминг

12:20 CST

64°
 • RealFeel® (Изгледа како) 62°
 • Ветрови: 20mph ЈЗ
 • Врнежи: 0 во
X

Ланџу

12:20 CST

50°
 • RealFeel® (Изгледа како) 52°
 • Ветрови: 4mph С
 • Врнежи: 0 во
X

Нанѓинг

12:20 CST

46°
 • RealFeel® (Изгледа како) 40°
 • Ветрови: 13mph И
 • Врнежи: 0 во
X

Нанинг

12:20 CST

70°
 • RealFeel® (Изгледа како) 75°
 • Ветрови: 1mph ЈЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Нанчанг

12:20 CST

54°
 • RealFeel® (Изгледа како) 52°
 • Ветрови: 7mph СИ
 • Врнежи: 0 во
X

Пекинг

12:10 CST

36°
 • RealFeel® (Изгледа како) 39°
 • Ветрови: 4mph ЈЈЗ
 • Врнежи: 0 во
X

Фуџу

12:20 CST

51°
 • RealFeel® (Изгледа како) 43°
 • Ветрови: 17mph ССИ
 • Врнежи: 0 во
X

Хангџу

12:20 CST

50°
 • RealFeel® (Изгледа како) 43°
 • Ветрови: 13mph ИСИ
 • Врнежи: 0 во
X

Харбин

12:20 CST

 • RealFeel® (Изгледа како) -4°
 • Ветрови: 7mph ЗЈЗ
 • Врнежи: 0 во
X

Хефеј

12:20 CST

48°
 • RealFeel® (Изгледа како) 46°
 • Ветрови: 8mph И
 • Врнежи: 0 во
X

Чангчун

12:10 CST

12°
 • RealFeel® (Изгледа како) 3°
 • Ветрови: 8mph ЗЈЗ
 • Врнежи: 0 во
X

Чангша

12:20 CST

52°
 • RealFeel® (Изгледа како) 52°
 • Ветрови: 8mph С
 • Врнежи: 0 во
X

Ченгду

12:20 CST

55°
 • RealFeel® (Изгледа како) 64°
 • Ветрови: 1mph С
 • Врнежи: 0 во
X

Чунгкинг

12:20 CST

55°
 • RealFeel® (Изгледа како) 60°
 • Ветрови: 4mph СИ
 • Врнежи: 0 во
X

Шангај

12:10 CST

46°
 • RealFeel® (Изгледа како) 45°
 • Ветрови: 6mph ИЈИ
 • Врнежи: 0 во
X

Шенјанг

12:20 CST

21°
 • RealFeel® (Изгледа како) 22°
 • Ветрови: 4mph ЈЈЗ
 • Врнежи: 0 во
X

Шијаџуанг

12:20 CST

36°
 • RealFeel® (Изгледа како) 39°
 • Ветрови: 4mph ИСИ
 • Врнежи: 0 во